Urška Uršnik

O podjetju

O podjetju

Podjetje »Urška« Urška Uršnik s.p. je bilo ustanovljeno 5.6.1991 in ima sedež podjetja v Otiškem Vrhu. Ustanovila sta ga Urška in Danilo Uršnik.

Začetna dejavnost tega podjetja je bila kemična čistilnica in pralnica na delovni površini 56 m2 ter zbiralnice v Slovenj Gradcu, Dravogradu, Mežici, Vuzenici in Prevaljah.

Leta 1994 smo osnovo dejavnost razširili na prevozništvo oz. prevoz tovora s kombijem do 3500 kg in na čistilni servis čiščenje poslovnih prostorov.

Leta 1995 smo povečali količino tovornih vozil, tako da smo imeli 3 tovorna vozila nosilnosti do 3500 kg.

Leta 1997 je bilo za nas prelomno leto, saj smo šli v nakup zemljišča in v izgradnjo novega poslovno stanovanjskega objekta 16 m x 15 m. Tega leta smo tudi začeli z dejavnostjo: suho čiščenje avtomobila in globinsko ekstrakersko čiščenje avtomobila.

Leta 1998 smo dokončali nov poslovno stanovanjski objekt, ter se vselili vanj.

Leta 2002 smo svojo dejavnost prevozništvo dopolnili s tovornimi vozili nad 3500 kg, ter se pričeli ukvarjati s prevozom živih živali, mesa in mesnih izdelkov s sedmimi tovornimi vozili.

Leta 2006 smo prenehali s prevozom živih živali, vendar razširili prevoz živil in mesa.

Leta 2009 smo vsem do sedaj naštetim dejavnostim dodali še strojno brušenje gostinskih nožev.

Leta 2011 smo začeli z novo dejavnostjo: prodaja rabljene in novo mesarske opreme.

Leta 2012 smo razširili ponudbo in dodali nove dejavnosti: Prodaja lesnih peletov, zemeljska dela in odprli trgovino »Vse za koline«

Naš cilj podjetja je dolgotrajno zadovoljstvo kupcev naših storitev, ki ga vsakodnevno potrjujemo z njihovim zaupanjem, ter njihovo zaupanje tudi nagradimo.

Zahvaljujemo se za obisk naše spletne strani! Za podrobnejše informacije in pojasnila smo Vam vselej na voljo!

Upamo, da boste uživali ob pregledovanju naše spletne strani. če imate kakršnakoli vprašanja ali pa bi želeli imeti dodatne informacije, Vas prosimo, da nas kontaktirate po elektronski pošti ali telefonu.